Antikvariát s více než 49 999 položkami
+420 775 281 837 v pracovní dny 7:00 - 14:00
Antikvariát
Nákupní košík Prázdný
SLOVENSKO, SLOVENSKO, SLOVENSKO!!!

Vážení zákazníci, jistě jste si všimli, že z naší nabídky zmizela možnost zaslání objednávky na Slovensko Českou poštou. Je to bohužel následek extrémního zvýšení ceny ze strany České pošty, které nemůžeme akceptovat. V současnosti řešíme spolupráci s některým z ostatních dopravců. Aktuálně je možné tedy většinu naší produkce zakoupit přes Aukro, které zprostředkovává zasílání na Slovensko. Děkujeme za pochopení. Váš Červený knír

České masné výrobky
Šedivý Václav

České masné výrobky

STAV: naražený roh
8/10 (Velmi pěkné, pouze drobná poškození)
Ilustrace
-
Není v nabídce Položku již není možné objednat.
Pro mě nezobrazovat
Možnost položku zařadit mezi nežádané mohou využít pouze přihlášení uživatelé.
ISBN
978-80-86659-62-6
Vydavatel
Typ vazby
brožovaná
Počet stran
108
Rok vydání
2019
Náklad
200
Číslo vydání
8
Šířka
210
Výška
297

Odborná kniha řeznických receptur (dříve spotřební normy pro masné výrobky) včetně jednoduchých technologických postupů dříve. Spotřební normy pro masné výrobky obsahuje 253 receptur (norem) klasických českých uzenářských výrobků, členěných do obvyklých sortimentních skupin: - drobné masné výrobky (34 druhů) - měkké salámy (47) - trvanlivé masné výrobky (28) - speciální masné výrobky (42) - vařené masné výrobky (37) - pečené masné výrobky (4) - ostatní masné výrobky (14) - konzervy (47) V každé receptuře je uvedeno, z jakých surovin a přísad se výrobek míchá, jak jsou základní suroviny upraveny, do jakých obalů se plní dílo i jakou má mít výrobek hmotnost. Receptury jsou doplněny výrobními postupy. Dávkování surovin a přísad je rozepsáno pro výrobu 100 kg hotového vychlazeného výrobku. Kniha vychází z receptur určených především pro odborníky v masném průmyslu. Vyhledávání receptur v knize usnadňují abecední a jmenný rejstřík. V závěru knihy naleznete i matematické postupy, používané při přepočtech receptur na konkrétní vyráběné množství výrobku a odborné zkratky používané v recepturách.

Mohlo by vás zajímat